Friday, May 10, 2019

Mød vinderen af Spa & Sauna-konkurrencen

Gitte Frigaard fra Augustenborg på Als var den heldige vinder af vores seneste konkurrence om et vildmarksbad eller en udesauna fra Spa & Sauna. Konkurrencen kørte på fire forskellige Facebook-sider: Boligforbedring, Seniorliv, Flytteguiden og Mitjobvalg, og Gittes vinder-kommentar var blot én blandt de 11.583, der tilsammen deltog på de fire sider.

 Gitte Kommentar

Gitte har valgt den flotte udespa til en værdi af 21.800 kr., og den er for nyligt blevet leveret hos hende – klar til brug. Vi har i den forbindelse sendt fire spørgsmål afsted til Gitte, så hun kan dele sin vinderoplevelse med alle jer andre.

Vi skal jo spørge: Er du glad for din nye udespa?
Ja, jeg er MEGA glad for mit nye udespa, og vi glæder os rigtig meget til, at det skal i brug. Vi skal dog først have lagt lidt fliser, så det står stabilt, og vi ikke slæber beskidte mudrede fødder derop. Men vi glæder os rigtig meget til at skulle hygge i udespaen – både sommer og vinter.

Hvad tænkte du, da du blev ringet op og fik at vide, at du havde vundet?
Først tænkte jeg, at det var en sælger, men jeg valgte alligevel at lytte i lidt længere tid, end jeg normalt gør, så der må have været noget ved stemmen, der var vildt troværdigt. Jeg blev virkelig overrasket og glad, for jeg havde ikke tænkt over, at det var nu, den blev udtrukket, og jeg havde ikke lige været på Facebook den dag, så jeg havde slet ikke luret, at jeg var udtrukket. Efter vores samtale sad jeg længe med et stort smil på læben, inden jeg løb op i soveværelset til min mand (som tog en lur) og fortalte, hvor heldige vi havde været. Han blev mindst lige så glad som jeg.

Vi håber, du har fået prøvet udespaen – endte du med at invitere Lars Frigaard med?
Vi har, som sagt, lige modtaget det, og vi skal lige have lagt nogle fliser, inden vi tager det i brug, da vi rigtig gerne vil passe godt på det. Og så skal vi i byen denne weekend, så vi får desværre ikke gjort noget ved det lige nu (hvilket er mega træls, men sådan må det være). Jeg har derfor endnu ikke fået inviteret min mand – Lars Frigaard – med deri, men det kommer, og han glæder sig.

Var oplevelsen lige så god, som du havde håbet?
Jeg er sikker på, at vi begge – og mine to voksne bonusbørn – nok skal få stor glæde af den vildt fantastiske gevinst.

Tilbage er der kun at sige:

Tillykke med dit nye vildmarksbad, Gitte!

Vi håber, at det kommer til at bringe meget glæde til dig, din familie og dine venner – og hvem der nu ellers får lov til at snuppe et vinderbad i din nye udespa.

Privatlivspolitik