Saturday, December 1, 2018

Sådan sælger du dit feriehus


Går du og drømmer om at sætte dit feriehus til salg, så du kan frigive penge til andre projekter? Så er det nu, du har de bedste betingelser for et godt salg. I øjeblikket er der nemlig for alvor gang i feriehusmarkedet.

Kvalitetsbevidste købere
Salget af feriehuse topper i disse år, og det nuværende niveau inden for salg er ikke set lignende siden før finanskrisen. Det er selvfølgelig glædeligt, hvis man går med hussalg i tankerne. Men der er på samme tid også meget, der tyder på, at køberne fortsat bliver mere kræsne.

Feriehuskøbere er eksempelvis mere opmærksomme på husets tilstand og isolering end tidligere, og de er ikke interesserede i at skulle bruge tid og penge på en masse istandsættelse. Det betyder, at det kan være sværere at få solgt et ældre feriehus.

Men det betyder også, at du, med en beskeden indsats, ofte kan gøre dit feriehus mere attraktivt for nutidens købere, der foretrækker et brugsklart hus i den rigtige feriestil. Forsøg derfor at tænke på, hvad køberne leder efter og drømmer om, når du gør dit feriehus klart til salg.

Lys og let indretning
Feriehuse af ældre dato kan ofte være mørke og utidssvarende. Her kan du give huset et helt nyt udtryk ved at male det – ude såvel som inde. Ved at bruge lyse farver kan du eksempelvis få rum til at virke større og mere luftige.

Samtidig er det mange køberes drøm, at feriehuset kan bruges til at slappe af i afstressende omgivelser. Det kan du imødekomme ved at indrette huset lyst og let og med fokus på at skabe en uhøjtidelig og hyggelig stemning.

Få skik på haven
Det er ikke udsædvanligt, at man som feriehuskøber søger mere udendørs fritid og oplevelser tæt på naturen. Derfor skal du undgå at klippe haven helt ned. Men det kan være en god idé at trimme buskadset, plante nogle blomster, sætte en hængekøje op, rydde op på terrassen og gøre den lidt hyggeligere. Find gerne en mellemting mellem brugbar og naturlig.

TIP: Hvis dit hus er svært at sælge, kan det være en god idé at bestille en energirådgiver, som kan komme ud og vurdere, om husets isolering og energikilder kan optimeres.

Privatlivspolitik