Monday, September 23, 2019

Sådan nyder du vinteren i dit sommerhus

Sponseret indhold

Sommeren har vinket farvel og efteråret trådt til, hvor striktrøjen skal frem, og et køligere vejr gør sig gældende. Vinteren kommer snigende, og før vi ved af det, er det jul. Mange danske sommerhusejere bruger deres sommerhus meget sæsonpræget og mest om sommeren. Hvis du kan nikke genkendende til det scenarie, så læs med her og få nogle tips til at få det maksimale ud af din bolig hele året rundt.

Få hyggelige stunder sammen over vinteren
Vi går en koldere årstid i møde, og det betyder, at man snart skal tilbringe mange timer indendørs og færre udenfor. Som sommerhusejer kan det være ærgerligt at tilbringe mest tid i sin bolig om sommeren, da vinteren også kan noget helt specielt. Efteråret og vinter leder op til mange hyggelige stunder foran pejsen og med varme drikke. 

Hvis du gerne vil byde vinteren velkommen, kan du dermed forberede dit sommerhus på den kolde periode. Om vinteren ændrer mængden af dagtimer sig, og vi har færre lyse timer til at fikse ting i vores sommerhus. Derfor skal du have fløjlshandsker på nu og i gang med at forberede dig til, at kulden kommer forbi. Slip for den dårlige samvittighed, hvis du får fikset de småting, som er på din to do-liste ved dit sommerhus, og hold vinter i ro med din familie.

Få en perfekt træterrasse til hyggelige stunder
Vinteren står for døren, og snart kan vi se snelandskaber og frost foran os. Inden kulden for alvor træder i kraft, kan du nå at forberede dig til at gå i vinterhi i dit sommerhus. Et tip til at få brugt dit sommerhus mere over vinteren er at få lagt en terrasse rundt om jeres hus. Det vil byde jer op til at få brugt jeres udendørsareal noget mere, uanset hvor koldt det måtte være. Hvis I har overvejet at holde jul eller nytår i jeres sommerhus, så giver en terrasse jer muligheden for at tilberede årets juleand eller steg på grillen.

I får altså mulighed for at udnytte jeres plads udenfor, hvis I ikke har meget køkkenplads i jeres sommerhus. Hos Kun-terrasser.dk kan I finde et bredt udvalg af terrasser og finde præcis det, I har brug for til jeres grund. Det er desuden vigtigt at medtænke, hvor placeringen af jeres terrasse skal være i forhold til ro, vind og sol. Her er det en fordel, hvis terrassen ligger nær jeres hus, så den kan få en anden funktion, end hvis I placerer den nede i jeres have.

Hold varmen med god kvalitet
Vintersæsonen betyder, at vi skal have varme på i vores hjem, og at fyringssæsonen starter. Vi kan ende med at bruge mange penge på at fyrre op, og derfor kan du forberede dig på at være klar til, at det for alvor bliver nødvendigt. Du kan forberede dig på vinterens ankomst ved at købe træpiller fra Stampemollen-traepiller.dk. Her kan du få miljø og kvalitets træpiller, som er danskproduceret i rent dansk træ.

Kvaliteten bliver sikret gennem en certificering, som sørger for, at du kan gå i hi til vinter og holde varmen på bedste vis. Du har samtidig mulighed for at gøre noget godt for miljøet, når du køber dansk producerede træpiller, da det mindsker forureningen ved transport. Så er du klar til at holde varmen med familie i jeres sommerhus og få hyggelige stunder sammen.

Privatlivspolitik