Thursday, January 3, 2019

Få styr på overvågningssystemet med et CTS-anlæg

Sponseret indhold

CTS er en forkortelse for central tilstandskontrol og styring. Idéen med CTS-anlæg er, at du kan være i ét rum og heri overvåge og styre, hvad der foregår i andre rum i en bygning. På den måde kan du nemt holde styr på den energi, som du bruger, heraf lys. 

CTS benyttes især hos større virksomheder, som måske har flere bygninger. Det kan også bruges i en bolig. Dette system bruges især til overvågning af energiprocesser. Læs mere om CTS-anlæg, samt om hvordan du lærer at installere et sådan anlæg, og hvorfor det kan være vigtigt for dig.

Hvordan installerer du et CTS-anlæg?
At installere et CTS anlæg kan være en udfordring, hvis du ikke har fået undervisning i at sætte det op. Hos Danvak kan du få et kursus i CTS anlæg her, hvor du specifikt bliver undervist i, hvordan du sætter et CTS-anlæg op. Kurset vil give dig en grundlæggende viden om CTS-anlæg og teknikken bag, hvordan du praktisk sætter det op samt give dig tekniske beskrivelser og design.

På den måde kan du selv lære, hvordan du sætter et sådant anlæg op, samt blive klogere på teknikken og idéen bag dette anlæg. Så hvad er egentlig idéen bag CTS-anlæg?

Hvorfor anskaffe sig et CTS-anlæg?
Ideen bag CTS-anlæg er, at du kan få skabt dig et overblik over en stor bygning eller bygninger med mange rum. På den måde behøver der ikke være ansat en vagt, som tjekker at der er slukket for energien, såsom lys, aircondition osv. Idéen er, at man generelt kan tjekke, om alt er, som det skal være i de mange rum, og at man desuden kan gøre det nemt og hurtigt. Har man en uoverskuelig bygning eller bolig, så er dette overvågningssystem en god idé, hvis man gerne vil skabe et overblik. 

Med et CTS-anlæg kan du nemmere opnå energibesparelser, idet du nemmere har styr på, om lyset fx er slukket osv. På den måde gør du bygningen eller evt. din bolig mere grøn, ved at installere et CTS-anlæg.

Få styr på din overvågning med CTS-anlæg, og gør samtidig noget godt for miljøet.

Privatlivspolitik