Tuesday, May 29, 2018

360 graders energirådgivning i hovedstaden

Sponseret indhold

Når du vælger at investere i energioptimering, så vælger du samtidigt også at investere i fremtiden ved at skære toppen af varme- og elregningen, optimere boligens indeklima og styrke energieffektiviteten.

Hos Hovmand Energi går el og VVS rådgivning op i en højere enhed med helhedsorienterede løsningsforslag til dig, som ønsker at energioptimere din bolig og/eller feriehus.

Når du vælger at investere i energioptimering, så vælger du samtidigt også at investere i fremtiden ved at skære toppen af varme- og elregningen, optimere boligens indeklima og styrke energieffektiviteten.

Bag Hovmand Energi står et dygtigt og professionelt team af energiinstallatører, som er specialiseret i at få enderne til at mødes, når dine ønsker til energioptimering skal harmonere med sikkerhedskrav og juridiske restriktioner.

Hovmand har 30 års erfaring med varmepumper, både luft til luft samt luft til vand, samt gasfyr, ventilation og el, og kunsten at integrere alle disse komponenter som enheder i et energi effektivt system.

VVS installatør og elektriker med base i Vanløse, København
Med hovedsæde i Vanløse har Hovmand Energi mulighed for at tilbyde deres rådgivning og service i hele Københavnsområdet samt størstedelen af hovedstadsområdet.

Hovmand består af et professionelt team af autoriserede VVS installatører samt autoriserede el installatører. Som professionelle energirådgivere har Hovmand Energi den fornødne viden og ekspertise, som rækker ud over selve besigtigelse og installationsarbejde.

Energioptimering kan være en omkostelig affære, og det gælder om at holde tungen lige i munden for at finde rundt i variabler såsom energiløsninger, finansiering, energifradrag og energitilskud. Når man energioptimerer sin bolig, så er det muligt at søge om tilskud hos et energiselskab, som efter godkendt ansøgning udbetaler pengene til din konto.

Energirådgivning i særklasse
Hos Hovmand Energi sørger de for – forud for projektets start - at ansøge for dig og dokumentere energibesparelsen. På den måde sparer du både tid og penge. Hovmand Energi har desuden etableret et tæt samarbejde med Resurs bank, hvor de kan finansiere dit energireniveringsprojekt med op til 350.000 kr., og med en årlig rente på kun 2.21%. Er der tale om mindre renoveringsprojekter, så kan de også tilbyde et 5 årigt rentefrit lån på op til 60.000 kr.

Tag en energirådgiver med på råd ved køb og salg af bolig
Hos Hovmand Energi får du autoriseret rådgivning og service fra professionelle, som udfører alt installationsarbejde efter dansk standard. Om du har brug for en elektriker eller en VVS installatør i København, Vanløse eller et andet sted på Sjælland, så rykker de ud. Måske står du i en situation, hvor du skal købe eller sælge en bolig.

Her er det en god idé at rådføre sig ved en professionel installatør, som kan vurdere boligens forskellige installationer. I alt for mange tilfælde viser det sig nemlig, at installationer er lavet i uoverensstemmelse med lovgivningen. Få en autoriseret el- og VVS-installatør ud til at besigtige og udbedre fejl i installationsarbejdet. På den måde forebygges de værste tvister mellem køber og sælger.

Har du konkrete ønsker til energioptimering af din bolig eller bare spørgsmål til et potentielt renoveringsforløb, så er det en god idé at starte med at tage kontakt til Hovmand Energi. De er med dig hele vejen fra start til slut. Læs mere om Hovmand på deres hjemmeside.

Privatlivspolitik