Senior: Bolig til dine behov

Dit boligvalg skal passe til det liv, du gerne vil leve og har mulighed for at leve. dine behov til boligen ændrer sig formentlig gennem tiden, men behovet for at bo godt ændrer sig aldrig.

Hvor vil du tilbringe dit seniorliv?

Det er vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvor du kunne tænke dig at bo, når du går på pension. Her kan du læse mere om, hvilke overvejelser du med fordel kan gøre dig.

Boligejer med friværdi: Hvad kan jeg bruge det til?

Har du hørt om begrebet friværdi? Hvis du er boligejer, kan det godt betale sig at forstå, hvad friværdi er, og hvordan du kan få glæde af den.

Har du husket advokaten?

En advokat? Er det ikke sådan en, man kontakter, når problemerne er opstået? Ikke nødvendigvis. Hvis du skal renovere eller bygge om, kan det faktisk være en rigtig god idé at have en advokat med på sidelinjen fra starten.

Kom indenfor i tegnestuen

Bliv inspireret til at bygge den helt rigtige bolig og spar samtidig mange uforudsete udgifter ved at samarbejde med en arkitekt.

Sådan får du et professionelt byggeprojekt uden problemer

Det kan være en god idé at hyre en bygherrerådgiver, når du skal i gang med et byggeprojekt – så er du sikret professionel hjælp gennem hele forløbet.

En FRISK tilgang til nybyg

Tilbage i 2014 besluttede Kenneth Ørnsholt Frisk og hans hustru Sun Ørnsholt Frisk, at de godt kunne tænke sig et hus. Og ikke et hvilket som helst hus – men drømmehuset. Ét der blev bygget op fra bunden, så det passede perfekt til deres behov. ”Det fede ved at bygge selv er, at du kan få alting, som du gerne vil have det. Du behøver ikke at gå på kompromis,” fortæller Kenneth.

Totalentreprise gør byggeprocessen nemmere

Hvis et stort byggeprojekt virker uoverskueligt at kaste sig over, kan du tage det helt roligt. Du kan nemlig vælge at få udført opgaven gennem en totalentreprise, der samler hele processen for dig.

Få mest muligt ud af dit boligsalg

Står du og skal sælge din bolig, kan det godt betale sig at rette noget af opmærksomheden mod husets energimærkning. Få mest muligt ud af dit boligsalg – og sælg din bolig hurtigt.

Skab økonomisk overblik, inden du går i gang

Du kan roligt gå i banken for at låne penge til dit byggeprojekt. Både til almindelige renoveringer og energiforbedringer.

Har du styr på reglerne ved om- og tilbygninger?

Når huset skal renoveres, bygges om eller til, er der meget at tage højde for. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i de mange byggeregler, inden du går i gang.

Få styr på de store projekter

Hvis du har overvejet at renovere dit hus eller rive ned og bygge et helt nyt, er der nogle generelle ting, der skal være styr på. Her i artiklen får du nogle gode tips til, hvad du skal være opmærksom på, uanset om der er tale om nyt badeværelse eller nedrivning.

Udlej din bolig og få mere plads i budgettet

Det er ikke altid lige let at få solgt boligen. Det kan også være, du vil på en længere ferie til udlandet og derfor har brug for at udleje din bolig. Der kan være meget at holde styr på, når du skal udleje din bolig, og derfor får du her et overblik over, hvad der er vigtigt at være opmærksom på, når du skal udleje din bolig.

Inddrag dit loft til beboelse

Der er mange fordele ved at inddrage dit loft til beboelse. Det vil ikke blot skabe mere lys og plads, men også en bedre udsigt. Dog er der en masse ting, som du skal tage højde for, inden du begynder på dette byggeprojekt. Læs mere om de forskellige faser, som du skal igennem, før du kan begynde at inddrage dit loft til beboelse.

De bedste tips til kommende og nye boligejere

Det kan ofte være uoverskueligt at sælge den gamle ejendom samtidig med, at du skal gøre sig tanker om, hvordan din nye bolig eventuelt skal istandsættes og renoveres – og hvem, der skal gøre det.

Sådan undgår du usete udgifter ved bolighandlen

For at være sikker på, at du ikke kommer til at købe katten i sækken ved en bolighandel, bør du altid have en køberrådgiver til at hjælpe dig. Du kan nemlig ikke stole på, at ejendomsmægleren fortæller dig den fulde sandhed om boligen.

Vælg et nøglefærdigt kvalitetshus til nybyggeri

Hvis du går meget op i kvalitet og samtidig ønsker et rigtig smukt hus, der kræver minimum vedligeholdelse, så kan du med fordel finde et byggefirma, der tilbyder et nøglefærdigt kvalitetshus, når du skal have bygget nyt.

Få en professionel vurdering af dit hus

Der er mange, der har et ønske om at flytte – er du en af dem? Så har du sikkert allerede gjort dig nogle gode overvejelser i forhold til, hvad dine ønsker og drømme for dit fremtidige hjem er.

Vælg den rigtige type slutpuds

Når du har lagt din grundpuds, skal den afsluttes med en slutpudsning og evt. med en diffusionsåben systemmaling, afhængig af hvilken type slutpuds du vælger.

Vælg silikonemaling til renovering

Når man skal i gang med at renovere facader, såsom beton- eller gipsoverflader, er det vigtigt, at man finder den maling, der passer bedst til formålet.

Der er flere måder, hvorpå du kan forbedre din bolig

Er du en af de mange, der lige nu er ved at finde ud af, hvad du kan gøre for at give dig selv de bedste forudsætninger for en god boligforbedring?

Fuger der dur

Har du tjekket fugerne i dit hjem for nylig? Nej, vel? Rigtig mange glemmer, at fuger ikke kun findes udvendigt, men også inde i selve boligen, og får du ikke ordnet beskadigede fuger i tide, kan det blive en dyr affære.

Kom med bag facaden

Mange enfamiliehuse har facader, der er muret op – enten med ren mursten eller med puds. Her kan man af og til se revner, misfarvninger eller huller, der kan være tegn på, at vand og fugt er trængt igennem facaden. Det kræver en renovering!

Pas på dit hus – hele vejen rundt

En udvendig rensning af dit hus kan være med til at få huset tilbage til sit oprindelige udseende og samtidig forlænge husets levetid.

Efterisolering: Sådan holder du varmen

Der findes mange gode grunde til at tjekke isoleringen i dit hus. Her er forbedringerne, der kan mærkes på både krop og økonomi!

Indfrarød indsigt

Hvis dit hus er utæt, kan trækket i værste fald give skimmelsvamp. Her kan du se, hvordan du spotter kuldebroerne i dit hus.

Tag en god beslutning!

Taget skærmer dit hjem for alskens vejr. Regn, frost og storm hærger toppen af dit hus gennem en lang årrække, og før eller siden står du over for det nødvendige – at lægge et nyt tag.

Tagpap: Flad gør glad

Det giver arkitektonisk frihed at bruge tagpap. Flere og flere lægger igen flade tage på både huse, skure og carporte.

Inddækninger: Er du dækket ind?

Mange overser ødelagte tagrender, skotrender og inddækninger, når de går huset igennem. Det kan blive fatalt!

Sådan undgår du at smide penge ud af vinduet

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i reglerne om energimærkning, inden du udskifter dine vinduer. Det giver dig nemlig en række fordele på den lange bane.

Er du gået på grund?

Har du netop købt en ny grund, eller overvejer du at plante en hæk, så naboen ikke kan smugkigge på din flotte figur, mens du solbader? Så har du brug for en landinspektør.

Opdatér det vigtigste rum i huset

Køkkenet er et af de rum, hvor vi opholder os allermest, og køkkenet bliver af mange betragtet som husets hjerte. Uanset hvordan du bruger dit køkken, så er det et vigtigt rum, og derfor skal du også tænke dine behov godt igennem, inden du renoverer eller investerer i et nyt køkken.

Det holder vand!

Badeværelset er boligens mest komplicerede rum med en lang række tekniske installationer og funktioner. Badeværelset er derfor også det dyreste rum pr. kvadratmeter, når der skal bygges om eller bygges nyt.

Rundt på gulvet?

Normalt hedder ordsproget ’fra gulv til loft’, men i denne artikel præsenteres du for et af husets grundlæggende dele: gulvet. Skal det være træ, epoxy eller linoleum? Bliv klogere her.

Renovering med respekt for historien

Det kræver lidt ekstra at renovere et fredet eller bevaringsværdigt hus. Start med at sætte dig grundigt ind i husets historie og de gældende regler på området.

Har du styr på dit tag?

Dit hus bliver udsat for det værste vind og vejr, og det eneste, der står mellem dig og dårligt vejr, er taget på dit hus. Taget er så at sige en af de vigtigste dele af dit hus, men også en af de mest udsatte, og derfor er det vigtigt, at du sørger for vedligeholde dette.

Planlæg dig til renovering uden stress

Her er en række tips til, hvordan du sikrer plads, overblik, orden og harmoni i familien, mens du bygger om. Du skulle jo nødigt brænde ud eller blive skilt undervejs.

Få gode råd og vejledning til dine hus- og haveprojekter

Der er altid nok at gøre for en husejer. Uanset om du er en mere eller mindre habil hobby-handymand, eller du foretrækker at hyre fagfolk til at ordne det meste i huset eller i haven, så er der konstant opgaver, der bør og skal klares.

Tjek dit hus, før skader når at indtræde

Det er fantastisk at være husejer. Du kan selv bestemme, hvad du vil bygge om og forbedre, så længe det bare er i overensstemmelse med kommunens retningslinjer. Der kommer dog også mange flere forpligtelser som husejer. Der er blandt andet mange forskellige tjek, du bør foretage i løbet af året, så du kan sikre, at der ikke kommer skader på huset.

Nye vinduer: En lynhurtig introduktion til typer og materialer

Når man overvejer at skulle have nye vinduer, følger behovet for at sætte sig ind i et helt nyt fagområde, og det kan virke helt uoverskueligt med de mange valgmuligheder.

Kom godt i mål med din boligforbedring

Drømmer du ligesom så mange andre om at få gjort noget ved din bolig?

Nye forbedringer i huset: Læs med her inden

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte og slutte, når man gerne vil renovere på huset.

Navigér i pære-junglen!

Hvilken el-pære bør du vælge? Og hvad er det nu lige, forskellen er på en A-pære og en LED-pære? Læs med her og bliv lidt bedre til at navigere i udbuddet.

KMO – den er go’

Er du boligejer, og har du egentlig overvejet, hvilken sikkerhed du får, hvis du vælger en KMO-godkendt håndværker?

Følg strømmen

I dag findes der et væld af apparater og funktioner i dit hjem, som kræver elektricitet. Følg strømmen og få kigget på dine elinstallationer.

Gå efter de grønne hvidevarer

Vi vasker og tørrer tøj. Vi opbevarer råvarer på køl og frost. Vi tilbereder aftensmad i ovnen. Vi støvsuger gulvene. Alt imens snurrer elmåleren lystigt. Du kan bremse den ved at gå efter de bedste energimærker, når du vælger hvidevarer.

Udnyt brændeovnen optimalt

Det luner lidt ekstra, når der er penge at spare.

Fjernvame: Ikke så fjernt endda

Hovedparten af danskerne opvarmer deres hjem og brugsvand ved hjælp af fjernvarme. Er du en af dem? Eller vil du gerne være det?

Varm, varmere, varmepumpe

En varmepumpe kan være et økonomisk og miljøvenligt alternativ til din nuværende varmekilde, uanset om den skal integreres i din helårsbolig eller i dit feriehus.

Mere end bare varm luft

En luft til luft-varmepumpe er ofte billig at anskaffe og god at benytte i feriehuse eller som supplement til opvarmning af mindre helårshuse.

Sådan vælger du den rigtige varmepumpe

Der er mange gode grunde til at installere en varmepumpe. Men hvilken løsning er den rigtige for dig? Produktchef Brian Nielsen fra Bosch giver dig sine bedste råd.

Det’ gas

Et gammelt gasfyr kan være dyrt i drift – især hvis det har 15–20 år på bagen. Derfor bør du overveje, om dit gasfyr skal skiftes ud med en nyere model, hvor du kan spare op til 30% på dit gasforbrug.

Få styr på dit træpillefyr

Når du skal have opvarmet dit hus, er biobrændsel både billigere og en mere miljøvenlig løsning end el og olie.

360 graders energirådgivning i hovedstaden

Når du vælger at investere i energioptimering, så vælger du samtidigt også at investere i fremtiden ved at skære toppen af varme- og elregningen, optimere boligens indeklima og styrke energieffektiviteten.

Brug naturlige varmekilder

Når vi er bosat i Danmark, er det helt nødvendigt at varme vores boliger op. Det har vi altid gjort – med de muligheder for opvarmning, som nu var tilgængelige.

Få styr på overvågningssystemet med et CTS-anlæg

Idéen med CTS-anlæg er, at du kan være i ét rum og heri overvåge og styre, hvad der foregår i andre rum i en bygning.

Nyt hjemmekontor? Her er din tjekliste

Flere og flere vælger at indrette et hjemmekontor. Det giver god mening, idet mange af os bruger adskillige timer foran computeren derhjemme. Det handler derfor om at skabe gode rammer for dit arbejde.

Møbler kan forandre dit hjems udtryk

Hvis du har boet i et hus eller en lejlighed i en årrække, vil du opleve, at det kan føles ensformigt og trivielt med tiden, hvis der ikke sker fornyelse eller forbedringer. Det svarer lidt til et parforhold.

Pernille Riis: ”Hjemmet er mere end blot et sted at være.”

Pernille Riis fra Holstebro er mor til Alba Viola og Noah på henholdsvis ni og 13 år. Derudover er hun husejer og en af Danmarks førende stylister inden for boligindretning, trendsetting og styling af hjemmet. For 10 år siden flyttede hun og familien ind i en 3-plans murermestervilla fra 1938, som tidligere havde været byens vaffelbageri. Pernille har en kærlighed til ældre huse med sjæl, og her får du muligheden for at komme med inden for, når hun fortæller om indretningen i hendes eget hjem.

Forny med hjælp fra en lokal håndværker og ny indretning

Der kan gøres mange mindre ting, når man gerne vil opdatere sin bolig. Man skal dog have fokus på det endelige resultat, så man bliver tilfreds med det.

Sæt kulør på dit hjem

Det er tidskrævende at male sit hjem selv, og det store arbejde kan i sidste ende vise sig at være spildt, når du skal sælge boligen.

Forny farverne

Trænger væggene i dit hjem til farveopfriskning, kan du med fordel besøge din lokale farvehandler. Så sikrer du dig den bedste start på dit malerprojekt.

Geniale gardiner

Der er mange fordele ved at anskaffe sig gardiner. De kan tilpasses din bolig uanset stil, men vigtigst af alt kan de forhøje levestandarden i din bolig.

Har du indrettet? Eller har du bare rettet ind?

Er du aldrig rigtig kommet på plads i dit hjem, eller står du bare og mangler inspiration til, hvordan du kan friske din bolig op? Du får 10 tips og tricks til indretningen her.

Investér i det ideelle indeklima

Ventilation er vigtigt for et sundt og komfortabelt indeklima, og med det rigtige setup kan du også få luft i økonomien.

Personlig indretning af soveværelset

Når det kommer til indretning af dit hjem, er der flere veje, du kan gå. Du kan lade tilfældet råde og placere de møbler og andre genstande, der falder dig ind, hvor der lige er plads til dem. Det kan både blive praktisk, hyggeligt og ret personligt.

Sådan får du forbedret soveværelset og resten af huset

Ved hjælp af denne artikel kan du få forbedret soveværelset i en fart. Vi har samlet nogle gode idéer til, hvordan du kan få optimeret dette rum i hjemmet. Læs med, og bliv klogere på, hvad du kan gøre.

Bevar kuløren i din bolig, beklædning og måltider

Til vinter bliver haven, påklædningen og vores måltider meget kedelige, grå og lidt demotiverende. Det skal vi undgå i år. I denne artikel har vi samlet vores bedste tips og tricks til, hvordan man kan bevare en kulør i boligomgivelserne, påklædningen og i den mad, vi indtager.

3 gode tips til hvordan du kan forbedre dit køkken

De fleste af os bruger meget tid i vores køkkener og ikke kun til madlavning. For mange mennesker er køkkenet blevet et opholdsrum, hvor der også foregår mange andre aktiviteter som for eksempel leg, lektielæsning og et væld af forskellige former for kreative aktiviteter.

Opdatér det vigtigste rum i huset

Køkkenet er et af de rum, hvor vi opholder os allermest, og køkkenet bliver af mange betragtet som husets hjerte. Uanset hvordan du bruger dit køkken, så er det et vigtigt rum, og derfor skal du også tænke dine behov godt igennem, inden du renoverer eller investerer i et nyt køkken.

Det holder vand!

Badeværelset er boligens mest komplicerede rum med en lang række tekniske installationer og funktioner. Badeværelset er derfor også det dyreste rum pr. kvadratmeter, når der skal bygges om eller bygges nyt.

Rundt på gulvet?

Normalt hedder ordsproget ’fra gulv til loft’, men i denne artikel præsenteres du for et af husets grundlæggende dele: gulvet. Skal det være træ, epoxy eller linoleum? Bliv klogere her.

5 gode råd til en ordentlig nattesøvn

Eksperter anbefaler, at vi får 7-8 timers søvn hver eneste nat, men alligevel sover hver anden dansker alt for få timer. Dette har alvorlige konsekvenser, og derfor vil vi sætte fokus på problemet. I denne artikel vil vi give dig vores 5 bedste råd til, hvordan du får en ordentlig nattesøvn.

Indretningstips til terrassen

Sommeren nærmer sig, og selvom det danske sommervejr til tider kan være meget svingende, har de seneste år bevist, at vi nok kommer til at bruge mere tid ude ved grillen end hos ovnen indenfor. Men er din terrasse klar til gæster, og ser den overhovedet ud, som du drømmer om? Vi kommer her med nogle indretningstips, der kan give din terrasse et friskt pust.

Sådan gør du klar til foråret

En lang og mørk vinter er endelig ved at være på hæld, og vi kan sige goddag til foråret med mange flere lyse timer og solskinsstunder.

Giv din have nyt liv med nye planter og buske

Er din have blevet kedelig og trist at se på? Så kan det være tid til en udskiftning af planterne i haven, der kan give den nyt liv og farver.

Gør din have forårsklar!

Louise Møller, der er havefaglig rådgiver hos Haveselskabet, giver dig her nogle gode råd til, hvordan du kan gøre din have forårsklar.

Sådan giver du din have et frisk pust

En have skal ligesom så meget andet passes og plejes for stadig at fremstå pæn og indbydende. Men selv med kyndig trimning og pasning, kan den efter en årrække med de samme planter, blomster og træer alligevel godt komme til at fremstå lidt trist og kedelig.

Bliv klar til LAR

En LAR-løsning behøver ikke at være en dyr løsning. Her præsenterer vi dig for tre løsninger, der er nemme at gå til, og som du kan realisere forholdsvist billigt.

Tak skal du have

Er din have blevet lidt kedelig, eller trænger den bare til et nyt look? Læs med og få gode råd og tips til, hvordan du gør din have ny og spændende.

Få en grøn oase, hvor du kan dase

Er haven så tilgroet, at den er vokset dig over hovedet? Eller er du bare i tvivl om, hvordan du får udnyttet udendørsarealerne mest muligt? Så mangler du måske udefrakommende hjælp og inspiration.

Beskær dine træer eller fæld dem uden besvær

Det er ikke ufarligt at fælde træer. Har du ikke selv den rigtige erfaring, bør du inddrage din lokale fagmand i processen.

Har du kigget i kloakken for nylig?

Det er svært at holde øje med sit eget kloaksystem, og derfor opdager mange først, at der er noget galt, når problemerne rammer overfladen, fx i form af tilstoppede afløb, fugt i kælderen eller rotter på grunden.

Skidt for sig og regn for sig

Mange steder i Danmark er kloaknettet ikke gearet til at håndtere ekstreme regnmængder, og det går ud over både boligejere og miljø. Derfor har flere kommuner besluttet at indføre separatkloakering.

Den indbydende indkørsel

Det første, man ser, når man kommer til et hus, er indkørslen, så for at skabe et godt førstehåndsindtryk er det vigtigt, at indkørslen er pæn og indbydende.

Forsvarlige forsikringer

Har du gennemgået alle dine forsikringer i løbet af de sidste to år? Opdatér dine forsikringer og spar penge.

Få flyttefolk til at trække læsset

Der er meget tid og mange kræfter at spare, hvis du vælger at få et professionelt flyttefirma til at stå for din flytning.

Slut med nullermænd og spindelvæv

Det kan være svært at nå det hele selv, hvis man har en travl hverdag, og man også gerne vil prioritere sin familie og tid til at holde fri. Flere og flere vælger derfor at overlade rengøringen til en professionel, der gør hverdagen lidt nemmere.

Gør skade på skadedyrene

Skadedyr trives ofte i ældre huse og kan have fatale konsekvenser for husets trækonstruktioner. Læs her, hvordan du holder de ubudne gæster fra døren og gør skade på dem, hvis de er kommet ind.

Er du klædt på til gør-det-selv-arbejde?

Værktøj og sikkerhedstøj er det vigtigste tøj i gør-det-selv-garderoben, og hvis du samtidig har de helt rigtige accessories i form af materialer, er du sikker på at overholde gør-det-selv-dresscoden.

Gør det rigtigt, når du gør-det-selv

Det er vigtigt at gå rigtigt til værks, når du kaster dig over et nyt gør-det-selv-projekt. Her får du en gennemgang af de ting, du altid bør tjekke og have styr på, inden du går i gang.

Tyvstart og kom tyven i forkøbet

Indbrudstyve arbejder helst lydløst og i skjul. Der er flere ting, du kan gøre, så de mister lysten til at begå indbrud hos dig.

Nøglen til et sikkert hjem

En elektronisk lås på yderdøren er et sikkert og fleksibelt alternativ til den traditionelle, mekaniske sikring med nøgle.

Køb dine byggematerialer online!

Det kan være et tidskrævende projekt at tage i et stort byggemarked. Måske går du endda forgæves, fordi de ikke har de byggematerialer, du skal bruge, på lager.

Vælg de bedste planter til sommerhusgrunden

Drømmer du om en anden beplantning på din sommerhusgrund? Denne artikel giver en lille intro til, hvad, hvorfor, hvornår og hvordan man kan gribe sagen an og giver forhåbentlig blod på tanden til at gå i gang.

Året rundt i feriehuset

Vind, vejr og almindeligt brug slider især på husets ydre dele, og det kan være vigtigt at få ordnet nogle opgaver på bestemte tider af året. Planlæg din vedligeholdelse efter årstiderne og brug fire årlige weekender på at sørge for dit hus – og resten af tiden på at slappe af og nyde livet i dit feriehus.

Sådan sælger du dit feriehus

Går du og drømmer om at sætte dit feriehus til salg, så du kan frigive penge til andre projekter? Så er det nu, du har de bedste betingelser for et godt salg. I øjeblikket er der nemlig for alvor gang i feriehusmarkedet.

Få andre til at klare græsslåning og vedligehold

Det kan være svært at nå det hele selv – særligt når man har to huse at passe. Flere og flere overgiver rengøringen af feriehuset til en professionel, der samtidig kan holde øje med huset og fikse småting.

Hold forbindelsen i feriehuset

Børnene ser Ramasjang. Far følger med i Tour de France. Mor slapper af med online ferielæsning. De udenlandske turister finder seværdigheder på nettet. Familien samles til tv-hygge på en regnvejrsdag. Der er mange gode grunde til at sørge for stabilt tv og internet i feriehuset.

Feriehusets vilde have

De fleste feriehushaver er lidt mere vilde end dem, man ser i et parcelhuskvarter. Men de kræver stadig pleje – både af hensyn til dig selv og andre.

Gi' dit feriehus én på klimaskærmen

At styrke husets klimaskærm handler om isolering og energibesparende løsninger, og udbyttet er et bedre indeklima og store besparelser på varmeregningen.

Forny sommerhusets vægge

Med isolerende maling kan du hurtigt forvandle gamle, mørke vægge af træ til moderne, lyse vægge med minimal risiko for gennemslag af harpiks og farvestoffer.

Fornyet og forbedret feriehus

Hvis du planlægger at renovere dit feriehus, er det vigtigt at tænke dine behov og ønsker grundigt igennem og på samme tid tage husets egne særheder og historie i betragtning.

Højt på strå

Helt tilbage siden Stenalderen har man i Danmark benyttet sig af strå – også kaldt tagrør – som afdækningsmateriale til hustage. Og forestillingen om det stråtækte bindingsværkshus i landlige omgivelser er for mange i dag forbundet med nostalgi og romantik.

Mere end bare varm luft

En luft til luft-varmepumpe er ofte billig at anskaffe og god at benytte i feriehuse eller som supplement til opvarmning af mindre helårshuse.

Costa del Danmark

Verdensøkonomien er i fremgang, hvilket betyder, at turismen også er i fremgang. Det kan mærkes på feriehusudlejningen, men det kan også mærkes i den overordnede danske turisme. Men hvad er egentlig det særlige ved destinationen Danmark?

Allergivenligt boligbyggeri på vej

Mangfoldighed og naturkontakt er grundstenene i et nyt allergivenligt byggeprojekt i Skødstrup ved Aarhus. Landskabstegnestuen byMUNCH tænker mangfoldigt, når de medvirker i byggeprojekter.

Bygningsanalyser kan afklare indeklimaproblemer

Kiwa bygningsanalyse beskæftiger sig med bygningsanalyser og –inspektioner af indeklimaproblemer og foretager indeklimaundersøgelser landet over.

EJ VEJSTRIBER A/S

Vejstriber er ikke kun trafikafmærkning, men også legebaner og spil. Herudover udfører vi også mindre asfaltarbejder samt asfaltfræsning.

Sto

Den ideelle løsning når du ønsker et stabilt og fleksibelt facadesystem. Systemet er til dig som vil have en fugtsikker, ventileret og drænende facadebeklædning med dokumenteret brandsikkerhed.

YIT: Specialister i asfalt

YIT varetager alle opgaver inden for produktion og udlægning af asfalt, vedligeholdelse af veje samt specialopgaver med bl.a. broer og industrigulve. I Danmark beskæftiger vi samlet ca. 300 medarbejdere. YIT Danmark er en del af den finske YIT Group med ca. 10.000 ansatte.

Mød vinderen af Spa & Sauna-konkurrencen

Gitte Frigaard fra Augustenborg på Als var den heldige vinder af vores seneste konkurrence om et vildmarksbad eller en udesauna fra Spa & Sauna. Konkurrencen kørte på fire forskellige Facebook-sider: Boligforbedring, Seniorliv, Flytteguiden og Mitjobvalg, og Gittes vinder-kommentar var blot én blandt de 11.583, der tilsammen deltog på de fire sider.

10 facts om vild pastinak

Vild pastinak er egentlig meget smuk, som den står og vipper i grøftekanterne, men planten er giftig og kan give eksemlignende udslæt og vabler på huden.

Sådan får du kødet til at slippe grillristen

Du kender det sikkert: Der er indkøbt store bøffer og Gøl-pølser, der er snittet salat, og Hatting-flutene er tøet op – solen skinner, kullene er endelig perfekte (det tog en halv livstid længere, end du regnede med), alt er godt… Altså lige indtil kødet klæber sig fast på grillristen og nægter at give slip, så du kan vende det.

Kaninkopper med slik

Vidste du, at påskeharen oprindelig er tysk og først hoppede over grænsen til Danmark i begyndelsen af 1900-tallet? Siden dengang er påskeharen blevet utrolig populær i Danmark (måske primært fordi den medbringer chokoladepåskeæg), men det samme kan ikke siges at være tilfældet i Australien.

Muffin-får

Påske er lig med FÅR-år, så vi har selvfølgelig små muffin-får med fårede smil på menuen. De ser måske ikke ud af meget, men de mæh-tter godt.

Æg-strem nem påskeopskrift

Vi giver dig en æg-strem nem opskrift, hvor hårdkogte æg forvandles til små påskekyllinger og påskehøns.

Privatlivspolitik