Kom indenfor i tegnestuen

Bliv inspireret til at bygge den helt rigtige bolig og spar samtidig mange uforudsete udgifter ved at samarbejde med en arkitekt.

Bil med stil

Går du og overvejer at skifte bilen ud – og måske endda til en mere miljøvenlig slags? Både el- og brint-bilen er ved at vinde frem i hele Europa, og det er der gode grunde til. Bilerne udleder nemlig ingen CO2, når de kører, og så er de langt billigere at ”tanke op” end benzin- og dieselbilerne.

Inddækninger – er DU dækket ind?

Mange overser ødelagte tagrender, skotrender og inddækninger, når de går huset igennem. Det kan blive fatalt!

Er du klædt på til gør-det-selv-arbejde?

Værktøj og sikkerhedstøj er det vigtigste tøj i gør-det-selv-garderoben, og hvis du samtidig har de helt rigtige accessories i form af materialer, er du sikker på at overholde gør-det-selv-dresscoden.

Gør det rigtigt, når du gør-det-selv

Det er vigtigt at gå rigtigt til værks, når du kaster dig over et nyt gør-det-selv-projekt. Her får du en gennemgang af de ting, du altid bør tjekke og have styr på, inden du går i gang.

Fuger der dur

Har du tjekket fugerne i dit hjem for nylig? Nej, vel? Rigtig mange glemmer, at fuger ikke kun fi ndes udvendigt, men også inde i selve boligen, og får du ikke ordnet beskadigede fuger i tide, kan det blive en dyr affære.

Få styr på de store projekter

Hvis du har overvejet at renovere dit hus, eller rive ned og bygge et helt nyt er der nogle generelle ting der skal være styr på. Her i artiklen har vi prøvet at give dig nogle gode tips, til hvad du skal være opmærksom på uanset om der er tale om nyt badeværelse eller nedrivning.

Den indbydende indkørsel

Det første man ser når man kommer til et hus er indkørslen, så for at skabe et godt førstehåndsindtryk er det vigtigt at indkørslen er pæn og indbydende.

Personlig indretning af soveværelset

Når det kommer til indretning af dit hjem, så er der flere veje, du kan gå. Du kan lade tilfældet råde og placere de møbler og andre genstande, der falder dig ind, hvor der lige er plads til dem. Det kan både blive praktisk, hyggeligt og ret personligt.

Vind en robotplæneklipper

Vind en robotplæneklipper fra Husqvarna til en værdi af 32.995 kr.

5 gode råd til en ordentlig nattesøvn

Eksperter anbefaler, at vi får 7-8 timers søvn hver eneste nat, men alligevel sover hver anden dansker alt for få timer. Dette har alvorlige konsekvenser, og derfor vil vi sætte fokus på problemet. I denne artikel vil vi give dig vores 5 bedste råd til, hvordan du får en ordentlig nattesøvn.

Har du styr på dit tag?

Dit hus bliver udsat for det værste vind og vejr, og det eneste der står mellem dig og dårligt vejr, er taget på dit hus. Taget er så at sige en af de vigtigste dele af dit hus, men også en af de mest udsatte og derfor er det vigtigt at du sørger for vedligeholde dette.

Sådan får du forbedret soveværelset og resten af huset

Ved hjælp af denne artikel, kan du hurtigt få forbedret soveværelset og badeværelset med et smæk. Vi har samlet nogle gode idéer til, hvordan du kan få optimeret disse to værelser i hjemmet. Læs med og bliv klogere på, hvad du kan gøre.

Tyvstart og kom tyven i forkøbet

Indbrudstyve arbejder helst lydløst og i skjul. Der er flere ting, du kan gøre, så de mister lysten til at begå indbrud hos dig.

Stjæl tyvens initiativ - Indbrudstyve arbejder helst lydløst og i skjul

Nøglefri elektronisk lås - Nøglen til et sikkert hjem

En elektronisk lås på yderdøren er et sikkert og fleksibelt alternativ til den traditionelle, mekaniske sikring med nøgle.

Det holder vand!

Badeværelset er boligens mest komplicerede rum med en lang række tekniske installationer og funktioner.

Invitér din håndværker med i bad – Badeværelset er boligens mest komplicerede rum

Opdatér det vigtigste rum i huset

Køkkenet er et af de rum, hvor vi opholder os allermest, og køkkenet bliver af mange betragtet som husets hjerte.

Køkkenet er ikke et prydlokale

… det må gerne være lækkert, men man skal kunne bruge det, siger Michelin-kok David Johansen, der netop er blevet færdig med at renovere køkkenet i privaten.

360 graders energirådgivning i Hovedstaden

Når du vælger at investere i energioptimering, så vælger du samtidigt også at investere i fremtiden ved at skære toppen af varme- og elregningen, optimere boligens indeklima og styrke energieffektiviteten.

Varm, varmere, varmepumpe

En varmepumpe kan være et økonomisk og miljøvenligt alternativ til din nuværende varmekilde, uanset om den skal integreres i din helårsbolig eller i dit feriehus.

Mere end bare varm luft

En luft til luft-varmepumpe er ofte billig at anskaffe og god at benytte i feriehuse eller som supplement til opvarmning af mindre helårshuse.

Få styr på dit træpillefyr

Når du skal have opvarmet dit hus, er biobrændsel både billigere og en mere miljøvenlig løsning end el og olie.

Udnyt brændeovnen optimalt

Det luner lidt ekstra, når der er penge at spare.

Det’ gas

Invester i dit indeklima

Efterisolering – sådan holder du varmen

Fjernvame: Ikke så fjernt endda

Følg strømmen

Sådan vælger du den rigtige varmepumpe

Brug naturlige varmekilder

Når vi er bosat i Danmark er det helt nødvendigt at varme vores boliger op. Det har vi altid gjort – med de muligheder for opvarmning, som nu var tilgængelige. I dag har vi en lang række forskellige varmekilder. Disse varmekilder kan være mere eller mindre bæredygtige. Det med bæredygtigheden er af afgørende betydning i dag, derfor har disse bæredygtige varmekilder undergået en markant udvikling – således at de i dag nemt kan erstatte de mere konventionelle varmekilder.

Forny Farverne

Sæt kulør på dit hjem

8 gode råd til efterisolering

3 måder du kan forbedre dit køkken

5 friske fif til dit indeklima

Tagpap – flad gør glad

Tag en god beslutning!

Tag fat på det lette, få hjælp til det svære

Lad ikke økonomien stoppe dig – gør drømmen til virkelighed

Har du husket advokaten?

Har du styr på reglerne ved om- og tilbygninger

Sådan undgår du usete udgifter ved bolighandlen

Planlæg dig til renovering uden stress

Sådan får du et professioenelt byggeprojekt uden problemer

Totalentreprise gør byggeprocessen nemmere

Få gode råd og vejledning til dine hus- og haveprojekter

Der er altid nok at gøre for en husejer. Uanset, om du er en mere eller mindre habil hobby-handymand, eller du foretrækker at hyre fagfolk til at ordne det meste i huset eller i haven, så er der konstant opgaver, der bør og skal klares.

Privatlivspolitik