Saturday, October 26, 2019

Derfor skal du hælde opvaskemiddel i toilettet

Der findes næsten ikke noget, der er mere frustrerende, end når toilettet stopper. Og det er selvfølgelig altid i weekenden, eller når man har gæster på besøg - uanset hvor mange pluspoint, man har stående på karmakontoen.

Man kan hurtigt komme til at handle irrationelt og tænke, at endnu et tryk på "stort skyl" vil trække pis, papir og pølser ud, men i det fleste tilfælde vil det blot resultere i, at hele toiletsuppen blopper ud over kanten og oversvømmer dine sutsko. Inden du fluks ringer til blikkenslageren og klager din nød, er der et simpelt (og noget billigere) trick, du kan prøve af først - og alt, du skal bruge, er opvaskemiddel og varmt vand.

Sådan gør du:
› Varm fire liter vand i en gryde på komfuret (det skal ikke koge)
› Hæld minimum en deciliter opvaskemiddel i toilettet
› Hæld forsigtigt det varme vand i toilettet

Efter 15 minutter skulle stoppet være aftaget. Er der stadig udfordringer, kan du prøve tricket en gang til, og ellers bør du selvfølgelig kontakte en blikkenslager, som kan afhjælpe problemet, så du igen kan forrette din nødtørft.

Derfor virker det
Årsagen til, at tricket i mange tilfælde vil fungere, er, at kombinationen af varm vand og opvaskemiddel opløser det, der har stoppet toilettet - ligesom det opløser madrester på dit service.

via GIPHY

Privatlivspolitik