Vind en robotplæneklipper


Er du træt af at mosle rundt med plæneklipperen? Så er denne konkurrence noget for dig! Du kan nemlig vinde en robotplæneklipper fra Husqvarna til en værdi af 32.995 kr. – og installationen er selvfølgelig med i prisen.

Robotplæneklipperen, som du kan vinde, er modellen Husqvarna Automower 450X, som er den bedste model i X-line-serien. Waaauw! 

Vi trækker en vinder den 20. december 2018

Sådan deltager du:
Send en mail med emnefeltet ”Robotplæneklipper” til info@magasinetboligforbedring.dk, så er du med i lodtrækningen om præmien fra Husqvarna.

Din mailadresse bliver ikke brugt i andre sammenhænge eller videresolgt til tredjepart.

Den bedste model i X-line-serien fra verdens førende producent af robotplæneklippere. Plæneklippere, som er smarte nok til at håndtere de udfordringer, store og komplicerede græsplæner giver, f.eks. flere smalle passager, forhindringer, krævende terræn og skråninger på op til 45 %. GPS-assisteret navigation og en lang række funktioner, herunder Automower® Connect, gør det til den intelligente metode til at sikre, at din græsplæne er grøn, sund og perfekt klippet. Registrering af fjerne genstande muliggør højere klippehastighed og områdekapacitet. Automower® Connect-appen sikrer, at du bevarer kontrollen: Du kan følge med, interagere med udstyret og holde dig opdateret ved ét tryk på en skærm, uanset hvor du er i verden.

Privatlivspolitik